ERVARINGEN

Van nature koester ik enige terughoudendheid tegenover de golf aan nieuwe therapieën die ons overspoelen. Maar ik kan het effect dat tactiel stimulering bij mij heeft niet ontkennen. Mijn zoektocht naar vooral mentale -maar ook een beetje lichamelijke- rust krijgt een positief antwoord tijdens de sessies bij Mieke. Ze slaagt erin mijn permanente gedachtestroom een halt toe te roepen en een stuk stress weg te nemen. Ik maak er intussen een gewoonte van om geregeld eens op de pauzeknop te drukken en mezelf zo’n sessie cadeau te doen.

Diederik D. (Waregem)

Voor mij was dit traject een geschenk aan mezelf op de juiste timing in mijn leven. Nood om te voelen. Voelen in welk lichaam ik NU eigenlijk zit. Ik was even vergeten dat ik benen, kuiten, kniëen, voeten, enkels, tenen… en nog zoveel meer heb. Het was een prachtige ervaring. Van vermoeidheid die loskomt, pijn in mijn nek en schouders. Van passief naar actief. Van in mijn verstand zitten, naar mijn gevoel gaan. Onspanning. Volledig in mijn lichaam zitten. Voelen dat ik thuiskom bij mezelf. Thuiskomen bij jezelf is een ZA-LIG-HEID!

Mieke is een hele zachtaardige vrouw waarbij ik me onmiddellijk op mijn gemak voelde. Veilig. Je kan en mag je overgeven, jezelf kwetsbaar opstellen bij haar. Ze respecteert je grenzen en geeft je een goede begeleiding gedurende de behandeling. Voor mij is het een match! Tijdens mijn reis naar binnen heb ik mooie momenten ervaren. Een balancerende, ontroerende ervaring, waar gevoel en verstand elkaar ontmoeten. Let it be, zei de egel, en zag dat het goed was.

Dankjewel Mieke. Ben enorm dankbaar dat ik dit traject heb mogen ervaren.

Evi R. (Lokeren)

Mijn eerste volledige sessie met Tactiel Stimulering was een fijne ervaring!

Mieke heeft van zichzelf al een rustgevende uitstraling en is ook in haar handelingen en bewoording zachtaardig en open. Vooral tijdens de behandeling dompelt ze je onder in één vloeiende stroom van aandachtig, respectvol en lieflijk geplaatste aanrakingen en gebaren. Ze is hier goed in, ze doet het graag en dat voel je. Het is ook fijn dat je hele lichaam aandacht krijgt en niet enkel voeten of handen of je hoofd zoals bij andere therapieën of massagetechnieken. Het woord weldadig vind ik hier zeker gepast. Ook het ‘ingebakerd’ worden, is verrassend aangenaam en geeft je een gevoel van geborgenheid, in jezelf en in de buitenwereld. Mieke pakt je daarbij op het eind van de sessie in de handdoeken en alles wat er om je heen ligt in, alsof je een baby bent en gaat je ook even heel zachtjes wiegen. Heel subtiel en ontroerend vond ik dat. Daarna mag je nog even in je eentje blijven liggen en nagenieten op de ongelooflijk comfortabele behandelingstafel. Zalig!

Ik denk dat Tactiel Stimulering rustgevend en ontspannend is maar dat het daarnaast ook een waardevolle tool kan zijn om het hart van de mensen te openen. Gevoeligheden, verdriet en pijn, of hele fijne dingen kunnen naar boven komen, net omdat daartoe het ideale veilige, geborgen klimaat wordt geboden. Ook daarin is Mieke subtiel ontvankelijk, een luisterend oor.

DANK JE WEL Mieke voor al je liefdevolle inzet, ik voelde me heel welkom en kom zeker terug!

Krista L. (Lokeren)